Digitale
Markedsføring

Digital markedsføring og eksponering skjer idag i hovedsak gjennom sosiale medier og digitale kanaler som er tilgjengelig for de fleste. Mediekanalene er i stor grad markedsstyrt og det å finne veien frem til den riktige kunden er komplisert og tidskrevende. Våre spesialister hjelper deg på god vei frem til målet

Markedsføring

All markedsføring er en dynamisk tjeneste hvor selskapets gjentatte eksponering for potensielle markedsandeler er essensielt. I forkant av en eksponering er det viktig med en markedsanalyse og en markedsføringsplan. Dette gjøres i samarbeid med ledelsen og i trå med visjonen og målsettingen for markedsføringen.

Digital
markedsføring

Digital markedsføring definerer kun begrensningen for type eksponering man ønsker bruke. I dagens samfunn er den digitale markedsføringen den største eksponeringen man kan gjøre. Her kan også automatiseringsverktøy og algoritmer benyttes for å definere ønsket eksponering.

Inbound
marketing

Inbound Marketing er en teknikk for å tiltrekke kunder til produkter og tjenester via innholdsmarkedsføring, markedsføring på sosiale medier, søkemotoroptimalisering og merkevarebygging. Teknikken benytter seg gjerne av automatiserings- og algoritmeverktøy i den digitale verden.